Navigatie

Navigatie

Navigatie

 

Inbouw navigatie

Dit type navigatie is de meest luxe en praktische vorm.

Er wordt gesproken over “dubbel din”, 2din. Deze navigatie heeft dan ook als eigenschap dat u dan radio, CD, DVD en navigatie heeft. Als extra optie kan er bijvoorbeeld Ipod, achteruitrijcamera, TV of allerlei andere toepassingen er op aansluiten. Dit is wel merk en type afhankelijk.

Om diefstal tegen te gaan zijn er afneembare schermen. Dit is weer uit te breiden met een minikluisje in uw auto zodat u er niet mee rond hoeft te lopen.

Dit is “het” ultieme op gebied van luister en kijkplezier!

 

Is uw interesse gewekt? Bel of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. voor een passende systeem en offerte.

 

Portable navigatie

Bij aanschaf van een navigatiesysteem kan men kiezen uit 2 uitvoeringen: een portable navigatiesysteem, of een navigatiesysteem dat in het dashboard is ingebouwd.

Bij portable navigatie denken we bijvoorbeeld aan een TomTom, Garmin of Becker.

Dit is een mooi instapsystemeem als het gaat om navigatie en informatie.


Het portable systeem kenmerkt zich doordat het navigatiesysteem met een zuignap aan de voorruit wordt bevestigd en een laadsnoer zorgt ervoor dat het systeem van energie wordt voorzien. Ook is het mogelijk om een dashmount + laadfunctie te monteren zodat u de zuignap niet nodig heeft en de navigatie automatisch wordt bijgeladen. Geen last van die vervelende snoeren

 

Heeft u interesse in een bepaald portable navigatie? Bel of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. voor een passende prijs.